Chard Szwajcarski z rodzynkami i orzeszkami piniowymi

Chard Szwajcarski z rodzynkami i orzeszkami piniowymi
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać szwajcarski Chard z rodzynkami i orzeszkami pinii spróbować. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje $1.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 309 kalorii, 6G białka, oraz 26g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka złotych rodzynek, boćwina szwajcarska, orzeszki piniowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Chard Szwajcarski z rodzynkami i orzeszkami piniowymi, Chard Szwajcarski Z Rodzynkami I Orzeszkami Piniowymi, oraz Chard Szwajcarski z orzeszkami piniowymi i rodzynkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Z łodyg zrywamy liście, następnie grubo siekamy łodygi i liście osobno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
2
Orzechy tostować w oleju w szerokim 6-do 8-quart ciężkiego garnka na umiarkowanym ogniu, stale mieszając, aż złoty, 1 1/2 do 2 minut, a następnie przenieść z rowkiem łyżką do ręczników papierowych do odsączenia i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
TostyTosty
OrzechyOrzechy
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
GarnekGarnek
3
Cebulę ugotować w oleju pozostałym w garnku, mieszając od czasu do czasu, 1 minuta, następnie dodać łodygi chard i gotować, mieszając od czasu do czasu, 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodać rodzynki i 1/2 szklanki wody i gotować na wolnym ogniu, przykryte, aż łodygi zmiękną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
WodaWoda
5
Dodać liście boćwiny i pozostałą 1/2 szklanki wody i gotować na wolnym ogniu, częściowo przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż liście będą miękkie, o 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
WodaWoda
6
Podawać posypane orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn