Chard Szwajcarski z chrupiącą szalotką
Need a przystawka wegańska? Szwajcarski Chard z chrupiącą szalotką może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz szwajcarski chard, mąka, szalotka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chard Szwajcarski Z Szalotką, Chard szwajcarski smażony z szalotką i migdałami, oraz Chrupiące Szwajcarskie ciasto z Chard z Mascarpone-szpinak kremowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim garnku podgrzać 2 szklanki oleju do 325 stopni F.
W misce, wrzucić plastry szalotki z mąką. Przetestuj plasterek szalotki, aby upewnić się, że olej jest wystarczająco gorący, aby usmażyć szalotkę. Smażyć je w małych partiach na złoty kolor, usuwając je łyżką szczelinową i osuszając na papierowym ręczniku. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Rozgrzać dużą patelnię i dodać 1 łyżkę oleju. Gdy olej zacznie dymić, dodaj łodygi bocznicy szwajcarskiej i dopraw solą i pieprzem. Gotować do miękkości, 3 do 5 protokół.
Podgrzać pozostały olej i szybko podsmażyć liście, aż "zwiędną", 1 do 2 minut.
Połączyć w misce z łodygami. Wymieszać z oliwą z oliwek i octem po sherry. Top z szalotki.