Chard szwajcarski smażony z parmezanem
Smażony szwajcarski Chard z parmezanem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 85 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, parmezan, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 36%. Podobne przepisy to Chard Szwajcarski Smażony Z Parmezanem, Sautéed Swiss Chard, oraz Chard Szwajcarski Smażony.
Instrukcje
Roztopić masło i oliwę z oliwek razem na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać czosnek i cebulę i gotować przez 30 sekund, aż pachną.
Dodaj łodygi chard i białe wino. Dusić, aż łodygi zaczną mięknąć, o 5 protokół. Mieszać w liściach chard, i gotować, aż zwiędną. Na koniec wymieszać sok z cytryny i parmezan; w razie potrzeby doprawić do smaku solą.