Chard-Stem Gratin
Chard - Stem Gratin może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać sól, masło, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Z Awokado I Boczkiem Szwajcarskim Na Grzance, Chard Gratin, oraz Chard Au Gratin szwajcarski.
Instrukcje
Przynieś duży garnek wody do wrzenia.
Dodaj sól i łodygi chard. Gotować, aż łodygi będą miękkie do ukąszenia, 10 do 15 minut.
Przetrzyj średniej wielkości płytkie naczynie do pieczenia z ciętymi bokami ząbków czosnku. Masło naczynie, a następnie umieścić w łodygi chard. W zamykanej plastikowej torbie wymieszaj bułkę tartą, parmezan i 1 łyżkę. masło.
Posypać mieszaninę na łodygi. Gotować, aż top jest rumiane i chrupiące, o 15 protokół.
Podawać na gorąco lub na ciepło.