Chard-Stem Gratin

Chard-Stem Gratin
Chard - Stem Gratin może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać sól, masło, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Z Awokado I Boczkiem Szwajcarskim Na Grzance, Chard Gratin, oraz Chard Au Gratin szwajcarski.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Przynieś duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Dodaj sól i łodygi chard. Gotować, aż łodygi będą miękkie do ukąszenia, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Odcedzić i odstawić.
5
Przetrzyj średniej wielkości płytkie naczynie do pieczenia z ciętymi bokami ząbków czosnku. Masło naczynie, a następnie umieścić w łodygi chard. W zamykanej plastikowej torbie wymieszaj bułkę tartą, parmezan i 1 łyżkę. masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
6
Posypać mieszaninę na łodygi. Gotować, aż top jest rumiane i chrupiące, o 15 protokół.
7
Podawać na gorąco lub na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn