Chard Au Gratin szwajcarski
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać szwajcarski Chard Au Gratin spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 646 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.72 za porcję. Jeśli masz bekon, szczypta soli i pieprzu, szwajcarski chard, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 58 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szwajcarska Zapiekanka Z Chard, W pracy: szwajcarski Chard Gratin, oraz Szwajcarska Zapiekanka Z Chard dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Boczek gotować na średniej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż tłuszcz jest renderowany, 3 do 5 min.
Przełożyć boczek na ręczniki papierowe, utrzymując kapiele na patelni.
Dodać masło wraz z czosnkiem i 1/2 szalotki na patelni. Gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 2 min.
Dodać twarożek, Havarti i ubić śmietaną. Dusić do zmniejszenia o połowę, o 8 min. Doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać dużą patelnię na umiarkowanym ogniu.
Dodać oliwę z oliwek i podsmażyć liście boczniaka szwajcarskiego z pozostałymi szalotkami, aż zmiękną, o 3 min. Doprawić solą i pieprzem.
Liście chard przenieść do płytkiego naczynia do pieczenia i przykryć mieszaniną twarogu. Top z panko i pokruszony boczek.
Piec, aż okruchy są tosty i zapiekanka jest bulgotanie, o 30 min.