Chalupas wieprzowe

Chalupas z wieprzowiny mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojego pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis pozwala na przygotowanie 16 porcji, każda o wartości 308 kalorii , 23 g białka i 8 g tłuszczu . Za 1,03 USD za porcję przepis ten pokrywa 22% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób przygotowało ten przepis, a 446 z nich stwierdziłoby, że trafił w dziesiątkę. Mieszanka chili w proszku, mielonego kminu, czosnku w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną . Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 9 godzin i 15 minut . Jest on dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje świetną ocenę Spoonacular wynoszącą 96% . Bardzo podobne do tego przepisu są wieprzowina w sosie mole , grillowane kotlety wieprzowe z ananasem i kanapki Po Boys z boczkiem wieprzowym z octem habanero i majonezem miodowo-musztardowym .
Instrukcje
Umieść pieczeń w wolnowarze posmarowanym sprayem do gotowania. W osobnej misce wymieszaj fasolę, 2 puszki papryczek chili, proszek chili, kmin, sól, oregano i proszek czosnkowy.
Wlej całą mieszankę na pieczeń i dodaj tyle wody, aby pieczeń była w większości przykryta. Potrząśnij pieczenią, aby trochę płynu dostało się pod spód.
Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 8 do 9 godzin. Sprawdź po około 5 godzinach, czy fasola nie wchłonęła całego płynu.
W razie potrzeby dodaj więcej wody, po 1 szklance na raz. Użyj tylko tyle, aby zapobiec wyschnięciu fasoli.
Kiedy pieczeń będzie miękka, wyjmij ją z wolnowaru i połóż na desce do krojenia.
Usuń wszelkie kości i tłuszcz, a następnie rozdrobnij widelcami. Wróć do wolnowaru i wmieszaj pozostałą puszkę zielonych papryczek chili.
Podgrzej i podawaj z tortillami pszennymi i ulubionymi dodatkami.