Chłodnik Migdałowo-Koprowy
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały napój 30? Chłodnik migdałowo-Koprowy może być świetnym przepisem do wypróbowania. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 8 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sok z cytryny, syrop z kopru włoskiego, liść kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Chłodnik Ogórkowo-Koprowy, Farsz chlebowy figowo-migdałowy z koprem włoskim, oraz Czyste Jedzenie Muffinek Migdałowych I Koprowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
W szklance typu collins połącz orgeat, Syrop z kopru włoskiego i świeży sok z cytryny i dobrze wymieszaj.
Dodaj lód, wymieszaj schłodzoną sodę klubową i udekoruj liściem kopru włoskiego.