Cezar-Chrupiące Paski Z Kurczaka

Cezar-Chrupiące Paski Z Kurczaka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Cezara Crusted chrupiące paski kurczaka spróbować. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 437 kalorii, 29g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz japońską bułkę tartą, maślankę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać olej z krokosza barwierskiego, można śledzić to danie główne z Placek Ananasowy jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kokosowe Paski Z Kurczaka, Paski Z Kurczaka Z Popcornem, oraz Pieczone Paski Z Kurczaka Z Płatkiem Kukurydzianym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz 1/2 szklanki sosu Cezar i następne 3 składniki w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sałatkowy CezarSos Sałatkowy Cezar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać kurczaka; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
3
Połączyć bułkę tartą, mąkę i pietruszkę w płytkim naczyniu lub talerzu ciasto. Pogłębiać kurczaka w mieszaninie bułki tartej, naciskając delikatnie, aby przylgnąć okruchy z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4
Umieścić na blasze do pieczenia. Chill 30 minutes.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Rozgrzać olej w dużej patelni o głębokich bokach 2 do 3 minut lub do gorąca. Gotować kurczaka, w partiach, 3 do 4 minut z każdej strony lub aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Podawać na ciepło lub schłodzone z pozostałym 1/4 szklanki dressing Cezar i liście Rzymskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sałatkowy CezarSos Sałatkowy Cezar
RomaineRomaine
8
*Do celów testowych użyliśmy Panko japońskiej bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
TrudnośćŚredni
Gotowe W26 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn