Ceviche Meksykańskie

Ceviche Meksykańskie
Meksykańska Ceviche może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 1344 kalorii, 200g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 20,56 zł za porcję, ten przepis okładki 76% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 14 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oregano, filet z Lucjana i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać limonki, można śledzić to danie główne z Arbuz Granita jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Kilka osób naprawdę lubiło to Południowoamerykańskie danie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Ceviche Meksykańskie, Ceviche Meksykańskie, oraz Pikantne Meksykańskie Ceviche.

Instrukcje

1
Pokrój ryby w kostkę (około 1/2-calowa kostka, jeśli używasz krewetek użyj oczyszczonych krewetek).Marynuj rybę w soku z limonki w lodówce na noc(ten krok gotuje rybę).Często mieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2
Większość soku z limonki wylać (wystarczy pozostawić wilgotną).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
3
Dodać pozostałe składniki z wyjątkiem sałaty, awokado i oliwek. Zrób to najlepiej na kilka godzin przed podaniem i przechowywać w lodówce.Wrzucić dobrze i zorganizować w poszczególnych misek, które są wyłożone liśćmi sałaty.Jeśli chcesz udekorować plasterkami awokado i pokrojonymi w plasterki czarnymi oliwkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Oliwki CzarneOliwki Czarne
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Składniki

2(zima)świeża kolendra, posiekanaświeża kolendra, posiekana2(zima)świeża kolendra, posiekanaświeża kolendra, posiekana1zielony pieprz, słodki, posiekanyzielony pieprz, słodki, posiekany1zielony pieprz, słodki, posiekanyzielony pieprz, słodki, posiekany2papryka jalapeno, posiekana (lub więcej w zależności od gustu)papryka jalapeno, posiekana (lub więcej w zależności od gustu)1zostawićsałata (do miski do serwowania)sałata (do miski do serwowania)5limonki (wystarczająca ilość soku do przykrycia ryby)limonki (wystarczająca ilość soku do przykrycia ryby)5limonki (wystarczająca ilość soku do przykrycia ryby)limonki (wystarczająca ilość soku do przykrycia ryby)1( bakłażany)cebula drobno posiekanacebula drobno posiekana1( bakłażany)cebula drobno posiekanacebula drobno posiekana11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.puszki) bulion z kurczaka o niskiej zawartości sodupuszki) bulion z kurczaka o niskiej zawartości sodu11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.puszki) bulion z kurczaka o niskiej zawartości sodupuszki) bulion z kurczaka o niskiej zawartości sodu4(zima)posiekana pietruszka lub 4 łyżki posiekanej kolendryposiekana pietruszka lub 4 łyżki posiekanej kolendry4(zima)posiekana natka pietruszki lub posiekana kolendraposiekana natka pietruszki lub posiekana kolendra01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.8 (U-12) krewetek8 (U-12) krewetek01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.8 (U-12) krewetek8 (U-12) krewetek01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych454Orzechy dowolne (posiekane)filety z halibuta (lub użyć mieszanki ryb i krewetek) lub 1 lb filety z labraksa (lub użyć mieszanki ryb i krewetek) lub 1 lb filet z czerwonego Lucjana (lub użyć mieszanki ryb i krewetek)filety z halibuta (lub użyć mieszanki ryb i krewetek) lub 1 lb filety z labraksa (lub użyć mieszanki ryb i krewetek) lub 1 lb filet z czerwonego Lucjana (lub użyć mieszanki ryb i krewetek)454Orzechy dowolne (posiekane)filet z halibuta lub filet z okonia morskiego lub filet z Lucjana czerwonego (lub użyj mieszanki ryb i krewetek)filet z halibuta lub filet z okonia morskiego lub filet z Lucjana czerwonego (lub użyj mieszanki ryb i krewetek)1dashSos TabascoSos Tabasco2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipokrojony w kostkę świeży pomidorpokrojony w kostkę świeży pomidor2(zima)ocet białyocet biały2(zima)ocet białyocet biały
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 20 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn