Meksykańska Ceviche może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 1344 kalorii, 200g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 20,56 zł za porcję, ten przepis okładki 76% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 14 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oregano, filet z Lucjana i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać limonki, można śledzić to danie główne z Arbuz Granita jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Kilka osób naprawdę lubiło to Południowoamerykańskie danie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Ceviche Meksykańskie, Ceviche Meksykańskie, oraz Pikantne Meksykańskie Ceviche.
Instrukcje
1
Pokrój ryby w kostkę (około 1/2-calowa kostka, jeśli używasz krewetek użyj oczyszczonych krewetek).Marynuj rybę w soku z limonki w lodówce na noc(ten krok gotuje rybę).Często mieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2
Większość soku z limonki wylać (wystarczy pozostawić wilgotną).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
3
Dodać pozostałe składniki z wyjątkiem sałaty, awokado i oliwek. Zrób to najlepiej na kilka godzin przed podaniem i przechowywać w lodówce.Wrzucić dobrze i zorganizować w poszczególnych misek, które są wyłożone liśćmi sałaty.Jeśli chcesz udekorować plasterkami awokado i pokrojonymi w plasterki czarnymi oliwkami.