Ceviche wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 10,28 zł za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 1101 kalorii, 103g białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. 1578 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Mieszanka cebuli, pomidorów, chipsów tortilla i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Don Ceviche {} i Ceviche Peruwiańska Kuchnia książka kucharska {giveaway}, Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche z krewetek kokosowych), oraz Ceviche de Mango (Mango Ceviche) od Ceviche: Kuchnia Peruwiańska dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W niereaktywnym naczyniu żaroodpornym, Pyrex lub ceramicznym, umieść rybę, cebulę, pomidory, chili, sól, Tabasco i oregano. Przykryć sokiem z limonki i cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
2
Pozostaw przykryte lodówką na godzinę, a następnie wymieszaj, upewniając się, że więcej ryb zostanie narażonych na kwaśne soki z limonki i cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z Cytryny
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
3
Odstawić na kilka godzin, dając czas na smaki do mieszania. Podczas procesu marynowania ryby zmienią kolor z różowoszarego i przezroczystego na bielszy i nieprzezroczysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Podawać z posiekaną kolendrą i plastrami awokado z podgrzewanymi tortillami na ceviche tacos lub z chipsami tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek