Central Illinois Polędwica wieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,57 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 66g białka, 73g tłuszczu, oraz w sumie 1387 kalorii. Jeśli masz miód, chrzan, sól koszerna i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Chef-Boy-I-Be-Illinois " Zapiekanka Z Dorsza, Chef-Boy-I-Be-Illinois ' Broccoli Italiano, oraz Chef-Boy-I-Be Illinois ' Ligurian Pasta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Polędwiczki pokroić w 4 medaliony. Motyl każdy medalion w poprzek, a następnie umieść każdy medalion między 2 kawałkami plastikowej folii. Używając młotka do mięsa, Funt, aż każdy patty jest 1/8 cala grubości i 6 do 8 cali szerokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
3 Szklanki Bułki Tartej Panko
2
Wymieszać maślankę, miód, granulowany czosnek, sól, cebula w proszku i papryka w misce, aby marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koszerne Marynaty
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Potrójne, Przycięte
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Marynowane polędwiczki umieść najpierw w mące, otrząśnij nadmiar, a następnie w jajkach, a nadmiar niech kapie, a następnie w bułce tartej. Wciśnij paszteciki do bułki tartej, aż do całkowitego pokrycia.
Jeden na raz, smażyć każdy patty aż złoty kolor, o 3 protokół, przewracając w razie potrzeby. Wieprzowina jest tak cienka, że do czasu, gdy jest złotobrązowa, jest już gotowa. Gdy wieprzowina jest gotowy, umieścić go na blasze wyłożonej drutu rack i umieścić w piekarniku, aby ogrzać, jeśli chcesz. Jeśli nie, bez obaw, jest tak samo dobry w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1
W misce wymieszać majonez, musztardę, konfitury morelowe, miód i chrzan. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury Morelowe
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chrzan Pospolity
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Do budowy kanapki: na każdej dolnej bułce, umieścić 2 plastry amerykańskiego sera, a następnie top z ciepłą polędwicą wieprzową. Na wierzchu wieprzowinę z czerwoną cebulą, ogórkami i sałatą. Musztardę morelową rozprowadzić na wierzchu bułki, a następnie na wierzchu kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Amerykański Ser
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Agua de Piedra Gran Seleccion Malbec. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
Agua de Piedra Gran Seleccion Malbec
Gęste smaki ciemnej śliwki i czekolady, warstwowe z prażonym dębem i aksamitnym wykończeniem, które utrzymuje się i utrzymuje. Dobrze komponuje się z grillowanym mięsem, średnim lub mocnym serem lub po prostu samodzielnie.