Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 1 i kosztuje 6,17 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1179 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. 81 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sok z cytryny, pomarańczy, liści mięty, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Celtic Six, Celtic Buck, oraz Koktajl Celtic Guey dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Miód i wrzącą wodę umieścić w żaroodpornej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ubijać, aż miód się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Ochłoń.
4
Przygotuj koktajl: napełnij shaker Do Koktajli lodem.