Celofan-Sałatka z makaronem z pieczoną wieprzowiną
Celofan-Sałatka z makaronem z pieczoną wieprzowiną jest bezmleczne przepis z 10 porcjami. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 11g białka, oraz 14g tłuszczu. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, liście mięty, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Spróbuj Celofan-Sałatka z makaronem z pieczoną wieprzowiną, Celofanowa Sałatka z makaronem i warzywami, oraz Jak gotować: szklana (celofanowa) sałatka z makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokrój wieprzowinę wzdłuż ziarna na długie paski o szerokości od 1,5 do 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2
Usunąć i wyrzucić wszelkie ścięgna, ale nie przyciąć tłuszczu.
3
Przenieść wieprzowinę do dużej zamykanej plastikowej torby. Wymieszaj pozostałe składniki wieprzowe w małej misce, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodaj do wieprzowiny i obrócić do płaszcza, a następnie wycisnąć worek, aby wyeliminować jak najwięcej powietrza i uszczelnić. Marynować wieprzowinę, schłodzoną, co najmniej 4 godziny, ale nie dłużej niż 2
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Umieść stojak piekarnika w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 191°. Umieść 1/2 cala wody w 13-na 9-calowej patelni do pieczenia i umieść metalowy stojak na górze patelni (stojak nie powinien dotykać wody).
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Usuń wieprzowinę z marynaty, zastrzegając marynaty, i zorganizować paski wieprzowe 1 cal od siebie na stojaku. Piec w piekarniku 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
W międzyczasie, doprowadzić marynatę do wrzenia w rondlu 1-quart, a następnie gotować 1 minutę (marynata może wyglądać zsiadłe).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
8
Zdjąć z ognia.
9
Posmaruj obie strony wieprzowiny marynatą i piecz jeszcze 10 minut. Obficie szczotkować obie strony wieprzowiny z marynatą ponownie i piec, fastrygowanie 2 lub 3 razy, 10 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
10
Zwiększ temperaturę piekarnika do 204° i piecz wieprzowinę, aż paski będą mahoniowe i karmelizowane na krawędziach, 10 do 15 minut więcej (wieprzowina powinna smażyć się łącznie około 50 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Wieprzowa
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Przenieść do deski do krojenia i odstawić, luźno pokryte folią, 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Smażone Krewetki
1
Zmiksuj wszystkie składniki dressingu w blenderze, aż będą gładkie. Przed użyciem wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Makaron namoczyć w zimnej wodzie, aby przykryć do giętkości, około 15 minut, a następnie osuszyć w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2
Makaron przeciąć na pół nożycami kuchennymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
3
Fasolę gotować w garnku 5-do 6-quart wrzącej osolonej wody, odkrytej, aż będzie krucha, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
4
Przenieś za pomocą skimmera lub łyżki szczelinowej do dużej miski z lodem i zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie, rezerwując płyn do gotowania w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Skimmer
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina Wieprzowa
5
Fasolę odcedzić i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
6
Powrót Bean gotowania płynu do wrzenia, a następnie gotować makaron, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż tylko miękkie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
7
Odcedzić makaron w durszlaku i spłukać pod zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
8
Ponownie odcedzić makaron, następnie rozłożyć na papierowych ręcznikach i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1
Pokrój tyle wieprzowiny, ile chcesz do sałatki przez ziarno na plastry o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2
Wrzucić makaron z 1/4 szklanki dressing w misce. Wrzucić długą fasolę z 2 łyżkami sosu w innej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ułóż wieprzowinę, makaron, fasolę i pozostałe składniki sałatki na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Dodatki (opcjonalnie)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
Mżawka z odrobiną opatrunku i podawać pozostały opatrunek z boku.
1
* Można zastąpić polędwicę wieprzową na tyłek wieprzowy.* Opatrunek można wykonać 1 dzień wcześniej. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.* Intensywność smaku zanika, gdy wieprzowina jest krojona, więc pokrój ją w razie potrzeby. Mięso wieprzowe nieosłonięte, zawinięte w folię i schłodzone, do 3 dni lub zamrożone, szczelnie owinięte w folię i umieszczone w szczelnie zamkniętej plastikowej torbie, do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Boston Butt
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier