Celofan-Sałatka z makaronem z pieczoną wieprzowiną

Celofan-Sałatka z makaronem z pieczoną wieprzowiną
Celofan-Sałatka z makaronem z pieczoną wieprzowiną jest bezmleczne przepis z 10 porcjami. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 11g białka, oraz 14g tłuszczu. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, liście mięty, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Spróbuj Celofan-Sałatka z makaronem z pieczoną wieprzowiną, Celofanowa Sałatka z makaronem i warzywami, oraz Jak gotować: szklana (celofanowa) sałatka z makaronem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój wieprzowinę wzdłuż ziarna na długie paski o szerokości od 1,5 do 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2
Usunąć i wyrzucić wszelkie ścięgna, ale nie przyciąć tłuszczu.
3
Przenieść wieprzowinę do dużej zamykanej plastikowej torby. Wymieszaj pozostałe składniki wieprzowe w małej misce, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodaj do wieprzowiny i obrócić do płaszcza, a następnie wycisnąć worek, aby wyeliminować jak najwięcej powietrza i uszczelnić. Marynować wieprzowinę, schłodzoną, co najmniej 4 godziny, ale nie dłużej niż 2
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Umieść stojak piekarnika w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 191°. Umieść 1/2 cala wody w 13-na 9-calowej patelni do pieczenia i umieść metalowy stojak na górze patelni (stojak nie powinien dotykać wody).
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Usuń wieprzowinę z marynaty, zastrzegając marynaty, i zorganizować paski wieprzowe 1 cal od siebie na stojaku. Piec w piekarniku 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
W międzyczasie, doprowadzić marynatę do wrzenia w rondlu 1-quart, a następnie gotować 1 minutę (marynata może wyglądać zsiadłe).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
8
Zdjąć z ognia.
9
Posmaruj obie strony wieprzowiny marynatą i piecz jeszcze 10 minut. Obficie szczotkować obie strony wieprzowiny z marynatą ponownie i piec, fastrygowanie 2 lub 3 razy, 10 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
10
Zwiększ temperaturę piekarnika do 204° i piecz wieprzowinę, aż paski będą mahoniowe i karmelizowane na krawędziach, 10 do 15 minut więcej (wieprzowina powinna smażyć się łącznie około 50 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Przenieść do deski do krojenia i odstawić, luźno pokryte folią, 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1
Zmiksuj wszystkie składniki dressingu w blenderze, aż będą gładkie. Przed użyciem wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Makaron namoczyć w zimnej wodzie, aby przykryć do giętkości, około 15 minut, a następnie osuszyć w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2
Makaron przeciąć na pół nożycami kuchennymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
3
Fasolę gotować w garnku 5-do 6-quart wrzącej osolonej wody, odkrytej, aż będzie krucha, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Przenieś za pomocą skimmera lub łyżki szczelinowej do dużej miski z lodem i zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie, rezerwując płyn do gotowania w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
SkimmerSkimmer
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Fasolę odcedzić i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
6
Powrót Bean gotowania płynu do wrzenia, a następnie gotować makaron, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż tylko miękkie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
7
Odcedzić makaron w durszlaku i spłukać pod zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
8
Ponownie odcedzić makaron, następnie rozłożyć na papierowych ręcznikach i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1
Pokrój tyle wieprzowiny, ile chcesz do sałatki przez ziarno na plastry o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2
Wrzucić makaron z 1/4 szklanki dressing w misce. Wrzucić długą fasolę z 2 łyżkami sosu w innej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ułóż wieprzowinę, makaron, fasolę i pozostałe składniki sałatki na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
Mżawka z odrobiną opatrunku i podawać pozostały opatrunek z boku.
1
* Można zastąpić polędwicę wieprzową na tyłek wieprzowy.* Opatrunek można wykonać 1 dzień wcześniej. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.* Intensywność smaku zanika, gdy wieprzowina jest krojona, więc pokrój ją w razie potrzeby. Mięso wieprzowe nieosłonięte, zawinięte w folię i schłodzone, do 3 dni lub zamrożone, szczelnie owinięte w folię i umieszczone w szczelnie zamkniętej plastikowej torbie, do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Boston ButtBoston Butt
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki

Składniki

2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.bardzo cienki makaron z fasolą (znany również jako celofan, szkło lub makaron z fasolą mung)bardzo cienki makaron z fasolą (znany również jako celofan, szkło lub makaron z fasolą mung)2cienkie marchewki pokrojone w zapałki o grubości 1/8 calacienkie marchewki pokrojone w zapałki o grubości 1/8 cala1ogórek bez pestek (Zwykle owinięty plastikiem; około 1 lb), połów wzdłuż i pokrojony po przekątnej o grubości 1/8 calaogórek bez pestek (Zwykle owinięty plastikiem; około 1 lb), połów wzdłuż i pokrojony po przekątnej o grubości 1/8 cala1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweluźno zapakowane świeże małe liście bazyliiluźno zapakowane świeże małe liście bazylii1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweluźno pakowane świeże liście kolendryluźno pakowane świeże liście kolendry12 łyżeczki czosnku w proszkudrobno posiekany obrany świeży imbirdrobno posiekany obrany świeży imbir33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 caladrobno starty obrany świeży imbirdrobno starty obrany świeży imbir1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweluźno zapakowane liście świeżej miętyluźno zapakowane liście świeżej mięty1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreodrobno posiekany czosnekdrobno posiekany czosnek3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Chińska długa fasola (1 pęczek) lub fasola szparagowa, przycięta i pokrojona na 3-calowe kawałkiChińska długa fasola (1 pęczek) lub fasola szparagowa, przycięta i pokrojona na 3-calowe kawałki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 uncje groszku śnieżnego, przyciętego i przekrojonego na pół4 uncje groszku śnieżnego, przyciętego i przekrojonego na pół1łyżka czerwony ocet winnyświeże jalapeño chile, sadzone i mieloneświeże jalapeño chile, sadzone i mielone33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaświeży sok z limonkiświeży sok z limonki1jędrne-dojrzałe mango, obrane, pestki i cienko pokrojonejędrne-dojrzałe mango, obrane, pestki i cienko pokrojone4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.kawałek mięsa wieprzowego bez kości (łopatka), połówka wzdłuż ziarnakawałek mięsa wieprzowego bez kości (łopatka), połówka wzdłuż ziarna591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweChińskie wino ryżowe lub sakeChińskie wino ryżowe lub sake1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1bunchszalotki pokrojone w zapałkiszalotki pokrojone w zapałki1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet ryżowy przyprawionyocet ryżowy przyprawiony591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweolej z orzeszków ziemnych lub roślinnyolej z orzeszków ziemnych lub roślinny
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn