Cedr-Desked Monkfish with Fire-palone i Puttanesca Relish

Cedr-Desked Monkfish with Fire-palone i Puttanesca Relish
Cedrowa Żabnica z pieczonym Ogniem i Puttanesca może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 6,01 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz pomidory śliwkowe, paprykę, niesezonowany ocet ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 85%. Spróbuj Cedr-Desked Monkfish with Fire-palone i Puttanesca Relish, Cedrowe ogony homara z wędzonym kukurydzą smakiem Chile, oraz Cedrowy Filet Ze Świeżego Łososia Z Przyprawami Żurawiny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Napełnij patelnię wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2
Dodaj deskę cedrową; zważyć puszką lub małym garnkiem, aby zanurzyć się i moczyć 1 dzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Deska CedrowaDeska Cedrowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Przygotować grilla (wysokie ciepło).
4
Stojak do grilla szczotkowego z 1 łyżką oleju. Ułóż pomidory, cebulę i paprykę na obramowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Posypać solą i pieprzem; skropić 1 łyżką oleju. Grilluj warzywa, aż lekko zwęglone i pęcherze, obracając od czasu do czasu szczypcami, około 4 minut dla pomidorów i 8 minut dla cebuli i pieprzu. Warzywa odstawić na ten sam arkusz i lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
6
Obierz połówki pomidorów; obierz połówki pieprzu. Wszystkie warzywa pokroić grubo i umieścić w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Dodaj oliwki, anchois, czosnek, bazylia, kapary, ocet i pozostałą 1 łyżkę oleju. Wrzuć do mieszanki. Doprawić do smaku solą i pieprzem. (Można zrobić 1 godzinę wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Cienki-Cienki-
8
Odstawić w temperaturze pokojowej.)
9
Filety posypać solą i pieprzem. Owinąć 2 plastry prosciutto wokół każdego fileta, pozostawiając górną i dolną część odsłoniętą. Zabezpieczyć prosciutto za pomocą wykałaczek. Lekko przycisnąć każdy filet, aby spłaszczyć górę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
ProsciuttoProsciutto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
10
Osuszyć deskę cedrową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Deska CedrowaDeska Cedrowa
11
Filety ułożyć na desce. Łyżka 1/4 filiżanki smaków na szczycie każdego filetu i naciśnij, aby przylegać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
12
Umieść deskę na grillu; przykryj grilla. Gotować ryby, aż tylko nieprzezroczyste w środku i termometr włożony do środka rejestry 49°, sprawdzanie od czasu do czasu i spryskiwanie deski wodą, jeśli zaczyna się palić, o 18 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
13
Przenieś rybę na talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
14
Służyć, przekazując pozostały smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
1
Użyj deski cedrowej o grubości 1 cala dla żabnicy. Cieńsze deski mają tendencję do wypalania i wypaczania się na grillu. Poszukaj cedru oznaczonego jako "nieleczony" w tartakach i niektórych sklepach z artykułami wyposażenia domu. Lub zamówić deski z firmy Satuee Cedar (sauteecedar.com; 866-728-8332).
Składniki, których będziesz potrzebować
Deska CedrowaDeska Cedrowa
ŻabnicaŻabnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem.Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia67
Magazyn