Cebulowy bochenek mięsny z pieczonymi ziemniakami
Cebulowy bochenek mięsny z pieczonymi ziemniakami to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.68 za porcję. Jedna porcja zawiera 540 kalorii, 27g białka, oraz 30 g tłuszczu. 101 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką skondensowaną zupę pomidorową campbell ' s®, sos worcestershire, mieloną wołowinę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 13 minut. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest znakomite. Spróbuj Wieprzowina z orzechami pekanowymi z marmoladą z czerwonej cebuli i prażonymi słodkimi ziemniakami, Cebula Meat Loaf, oraz Southwestern Meat Loaf and Baked Potatoes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dokładnie wymieszać 1/2 szklanki zupy, wołowina, 1/2 puszki cebuli, jajko i Worcestershire w dużej misce.
Umieścić mieszaninę w 13 x 9 x 2-calowej patelni do pieczenia i mocno uformować Bochenek 8 x 4-calowy. Łyżka pozostałą zupę na bochenku mięsa. Ułóż ziemniaki wokół bochenka mięsa.
Piec w temperaturze 400 stopni F przez 1 godzinę lub do momentu ugotowania bochenka mięsa. Ziemniaki wymieszać.
Posypać pozostałą cebulę na bochenku mięsa i piec przez 3 minuty lub aż cebula będzie złoty.