Cebulowe Pulpety Z Indyka
Need a dairy free main course? Cebulowe Pulpety z indyka może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 323 kalorie, 26g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.51 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bułkę tartą, makaron, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Mozzarella Pulpety Z Indyka Z Grzybami Cebula Merlot Sos Pomidorowy, Fagoty z sosem cebulowym (klopsiki wieprzowe po walijsku z sosem cebulowym), oraz Klopsiki Pieczone Z Francuskiej Cebuli.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć bułkę tartą, i połowę mieszanki zupy. Mięso pokruszyć na mieszaninie i dobrze wymieszać. Kształt do 1-in. jaja.
Na dużej patelni, gotować klopsiki w partiach, aż rumiane ze wszystkich stron i termometr mięsa czyta 165°; odcedzić. Wymieszać 2-1 / 2 szklanki wody i pozostałą mieszankę zupy. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut lub aż soki uruchomić jasne.
W małej misce, połączyć mąkę i pozostałą wodę, aż będzie gładka; stopniowo dodawać do patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Podawać z makaronem lub ryżem.