Cebula Parmezan Faszerowane Pieczarki

Cebula Parmezan Faszerowane Pieczarki
Cebula parmezan nadziewane grzyby może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 28 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 20 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz pod ręką sól, parmezan, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczarki Faszerowane Parmezanem, Pieczarki faszerowane boczkiem i parmezanem, oraz Czosnek, Parmezan Faszerowane Pieczarki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grzyby oczyścić wilgotnymi ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
2
Usunąć łodygi. Odstaw czapki grzybowe na bok. Łodygi drobno posiekać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj czapki grzybowe; saute 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
5
Wyjąć z patelni i osuszyć na ręcznikach papierowych. Patelnia płaszcz z gotowania sprayu, i dodać zastrzeżone łodygi grzybów i zielonej cebuli; saute na średnim ogniu 3 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Zdjąć z ognia. Wymieszać z bułką tartą, parmezanem i solą. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Kozi ser pokruszyć równomiernie na grzybki. Łyżka bułki tartej wymieszać równomiernie w kapsle grzybowe na kozim serze i równomiernie posypać pieprzem. Ułóż grzyby na półce brojlerów pokrytej sprayem do gotowania. Broil 5 1/2 cali od ciepła (z drzwi piekarnika elektrycznego częściowo otwarte) 2 do 3 minut lub do lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Ser KoziSer Kozi
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia7
Magazyn