Cały prażony Lucjan cytrynowy z polewą cytrynowo-morelową

Cały prażony Lucjan cytrynowy z polewą cytrynowo-morelową
Cały prażony Lucjan cytrynowy z polewą cytrynowo-morelową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 94g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 666 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 10,15 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka Yellowtail snapper, oliwa z oliwek, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 85%. Podobne przepisy to Prażony Lucjan Z Karczochami I Cytryną, Sosy-Morelowa Glazura Cytrynowa / Limonka / Imbir Ananasowy, oraz Grillowany Lucjan cytrynowo-bazyliowy z pieczoną papryką.

Instrukcje

1
Lekko nasmarować patelnię do pieczenia lub solidną blachę do pieczenia. Ryby opłucz, osusz i połóż na patelni. (W zależności od wielkości patelni i ryb, może być konieczne użycie dwóch patelni, aby pomieścić wszystkie 4 Ryby.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
2
Połącz sok z cytryny i następne 4 składniki w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wyszczotkuj rybę do środka i na zewnątrz połową glazury cytrynowo-morelowej; odstaw pozostałą glazurę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Tallegio, PosiekanySer Tallegio, Posiekany
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Nadziewamy każdą rybę 2-3 plastrami cytryny i 2 liśćmi laurowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Ułożyć 1 lub 2 plasterki cytryny na wierzchu każdej ryby i związać, aby zabezpieczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Piec, Odkryte, w 425 przez 15 do 25 minut lub aż ryby płatki łatwo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
W międzyczasie w małym rondelku ubić skrobię kukurydzianą i zarezerwowaną glazurę. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
8
SOS podawać z rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn