Cały prażony Lucjan cytrynowy z polewą cytrynowo-morelową

Cały prażony Lucjan cytrynowy z polewą cytrynowo-morelową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 94g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 666 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 10,15 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka Yellowtail snapper, oliwa z oliwek, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 85%. Podobne przepisy to Prażony Lucjan Z Karczochami I Cytryną, Sosy-Morelowa Glazura Cytrynowa / Limonka / Imbir Ananasowy, oraz Grillowany Lucjan cytrynowo-bazyliowy z pieczoną papryką.
Instrukcje
Lekko nasmarować patelnię do pieczenia lub solidną blachę do pieczenia. Ryby opłucz, osusz i połóż na patelni. (W zależności od wielkości patelni i ryb, może być konieczne użycie dwóch patelni, aby pomieścić wszystkie 4 Ryby.)
Połącz sok z cytryny i następne 4 składniki w małej misce.
Wyszczotkuj rybę do środka i na zewnątrz połową glazury cytrynowo-morelowej; odstaw pozostałą glazurę na bok.
Nadziewamy każdą rybę 2-3 plastrami cytryny i 2 liśćmi laurowymi.
Ułożyć 1 lub 2 plasterki cytryny na wierzchu każdej ryby i związać, aby zabezpieczyć.
Piec, Odkryte, w 425 przez 15 do 25 minut lub aż ryby płatki łatwo.
W międzyczasie w małym rondelku ubić skrobię kukurydzianą i zarezerwowaną glazurę. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 minutę, stale mieszając.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio