Wszystkie nocne gulasz z dyni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 549 kalorii, 59G białka, oraz 23G tłuszczu. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, bulion wołowy, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Niedzielny Gulasz, Chilly Night Gulasz Wołowy, oraz Jak mieć meksykańską noc z kurczakiem Enchilada gulasz.
Instrukcje
1
Podgrzać 1 łyżkę oleju rzepakowego w holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Wymieszać czosnek i cebulę, i gotować, aż zmiękną i półprzezroczyste; wyjąć z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Wlać 2 łyżki oleju rzepakowego do holenderskiego piekarnika. Podczas gdy to nagrzewa, wymieszać wołowinę z solą i pieprzem. Podsmaż wołowinę partiami, aż rumiane na całym, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Wymieszać z kminkiem i mąką, gotować, aż mąka zostanie włączona, a nasiona kminku będą pachnące, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kminku
Cukierki Ratujące życie
4
Wlać bulion wołowy; dodać liście laurowe, cukier, gałkę muszkatołową i mieszankę cebuli. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Smażona Cebula Z Serem Cheddar
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Wymieszać ziemniaki i marchew; kontynuować gotowanie, aż warzywa będą miękkie, o 30 protokół. Wymieszać skrobię kukurydzianą i wodę; wymieszać do gulaszu wraz z natką pietruszki. Dusić aż zgęstnieje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne