Castellane z Mascarpone i pieczonymi pomidorami winogronowymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Castellane z Mascarpone i pieczonymi pomidorami winogronowymi. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 586 kalorii, 21g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pomidory koktajlowe, makaron castellane, ser mascarpone i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone ciasto z winogronami i serem Mascarpone, Pieczone Pomidory Winogronowe, oraz Wolno Pieczone Pomidory Winogronowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 204°. Ułóż dużą płytką patelnię do pieczenia z folią i folią maślaną.
Ułóż pomidory, pokrój boki w górę, na patelni i posyp 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu. Smażyć, aż lekko napompowane, 15 do 20 protokół.
Makaron gotować w garnku 6-do 8-quart wrzącej osolonej wody, mieszając od czasu do czasu, aż al dente, około 12 minut. Rezerwa 1 1/2 szklanki wody do gotowania makaronu, następnie dobrze spuścić makaron i przenieść do dużej miski.
Dodać mascarpone i mieszać do rozpuszczenia.
Dodać wodę do gotowania, pomidory, połowę parmezanu, 3 łyżki szczypiorku, 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu i dobrze wymieszać, następnie ostudzić do ogrzania.
Masło 3-quart (13-przez 9-calowy) gratin lub inne płytkie naczynie do pieczenia. Ponownie wrzucić mieszaninę makaronu, a następnie łyżkę do zapiekanego naczynia.
Pozostały parmezan posypać wierzchem.
Piec makaron na złoty i bąbelkowy, 18 do 20 protokół.
Posypać pozostałą łyżką szczypiorku.
* Makaron może być przygotowany, ale nie pieczony, 3 godziny wcześniej i przechowywany, bez osłony, w temperaturze pokojowej. * Można podawać świeżo rzucony makaron bez pieczenia.
Posypać pozostałym parmezanem i szczypiorkiem.