Carpaccio Z Rukolą, Cytryną I Olejem Truflowym

Carpaccio Z Rukolą, Cytryną I Olejem Truflowym
Need a bezglutenowa, pierwotna, przyjazna dla fodmap i דל פחמימות,zna przystawka? Carpaccio z rukolą, cytryną i olejem truflowym może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka rukoli, oliwy z oliwek, cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis z finecooking.com ma 42 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Carpaccio z łosia z grillowanymi tortillami kukurydzianymi i rukolą z cytrynowym winegretem, Grillowana sałatka ze szparagami i rukolą z sosem cytrynowo-truflowym, oraz Carpaccio Wołowe Z Rukolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zawiń wołowinę w folię i dokręć każdy koniec jak kiełbasę, aby wołowina miała schludny kształt. Przechowywać w lodówce na godzinę przed krojeniem. Schłodzić talerze do serwowania w lodówce zbyt. Tuż przed krojeniem wołowiny, ułóż talerze i umieść kroplę lub dwie oliwy z oliwek i trochę soli na każdym z nich; to da wołowinie lepszą głębię smaku i zapobiegnie jej przywieraniu. Odetnij cały tłuszcz z wołowiny, a następnie pokrój mięso tak cienko, jak to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2
Ułóż cztery kwadraty folii na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Umieść taką samą ilość pokrojonej wołowiny na każdym kawałku plastiku, ustawiając plasterki tak, aby nie nakładały się na siebie. Top z innym arkuszem folii i naciśnij w dół, aby uszczelnić. Za pomocą wałka do ciasta, delikatnie dotknij wołowiny tak, że rozprzestrzenia się i staje się cienki wafel i, jeśli to możliwe, o tym samym rozmiarze, jak płyta masz zamiar służyć go na.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 55 Wafli)( 55 Wafli)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
4
Zdejmij górną warstwę folii i odwróć carpaccio na talerz. Oderwij drugi kawałek folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
5
Skropić odrobiną oliwy z oliwek i palcami rozprowadzić olej na całym mięsie (zapobiega to zmianie koloru i wysychaniu). W misce Ubierz rukolę z 2 łyżeczkami. oliwy z oliwek, trochę pieprzu i kilka płatków soli morskiej, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodaj trochę soku z cytryny do smaku(musi być ostry, ale nie na tyle, aby nakręcać Oczy). Rozrzuć ubraną rukolę na talerzach carpaccio, a następnie wióry Parmigiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
7
Skropić olejem truflowym. Zmielić trochę więcej pieprzu i podawać każdy talerz z klinem cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej TruflowyOlej Truflowy
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
8
Foto: Jason Lowe
9
Oceń ten przepis i zobacz opinie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn