Carpaccio z melona z limonką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Carpaccio z melona z limonką. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, cukier, miętę plus liście i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Carpaccio Z Melona, Melon z syropem limonkowym, oraz Melon Limonka Cooler dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cukier i 1/4 szklanki wody zagotować w małym rondlu na średnim ogniu, mieszając, aby rozpuścić cukier.
Dodaj gałązki mięty i chile.Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii; dodaćbean.
Wyjmij Syrop z ognia; przykryj i pozostaw na 15 minut, aby aromaty się zaparzały.
Przecedzić syrop przez sito o drobnych oczkach do małej miski; wymieszać z limonką juice.DO AHEAD: syrop można zrobić 1 tydzień. Przechowywać w lodówce.
Ułóż plastry melona w naczyniu szklanym 13x9x2".
Wlać syrop na melon inbaking dish. Przykryć folią i przez 2 godziny rozpuścić smaki.
Podziel plastry melona między talerze, nakładając je dekoracyjnie.
Resztki wlać do naczynia do małego dzbanka. DO przodu: carpaccio z melona można zrobić do 5 godzin. Przykryć i schłodzić melona i pozostałościrup osobno.
Skropić trochę syropu nad melonem.
Miejsce miarka sorbetu na środku każdego talerza, jeśli używasz; dekoruj liśćmi mięty i skórką z limonki.