Carne Asada Tacos z zieloną salsą

Carne Asada Tacos z zieloną salsą
Carne Asada Tacos z zieloną salsą wymaga ok. 3 godziny i 20 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1605 kalorii, 112g białka, oraz 66 g tłuszczu każdy. Na 6,84 zł / porcja, ten przepis okładki 72% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 83 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jeśli masz ocet, tortille kukurydziane, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 98%. Podobne przepisy to Carne Asada Tacos z zieloną salsą, Carne Asada Tacos, oraz Tacos Carne Asada.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Dodaj bulion warzywny, pomidory, paprykę chipotle, cebulę i czosnek do holenderskiego piekarnika i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Bulion WarzywnyBulion Warzywny
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
W małej misce, połączyć kminek, chili w proszku, sól i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Chili W ProszkuChili W Proszku
KminekKminek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Posyp mieszankę przypraw na wołowinę, aby była równomiernie pokryta.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
6
Włożyć sezonowaną wołowinę do holenderskiego piekarnika i przykryć. Dusić w piekarniku, aż mięso będzie przetargu widelec, o 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć wołowinę z garnka i włożyć do naczynia do pieczenia. Rozdrobnić 2 widelcami i skropić płynem do duszenia, aby mięso było wilgotne. Przykryć folią aluminiową, aż będzie gotowa do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
GarnekGarnek
8
Rozgrzej brojlera.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
9
Umieść paprykę poblano na patelni pod brojlerem przez 8 minut, obracając co 2 minuty, aż skórki zostaną zwęglone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
PatelniaPatelnia
10
Wyjmij patelnię z brojlerów, umieść paprykę w misce, przykryj folią i pozwól im usiąść, aby skóra oddzieliła się od ciała, około 10 minut. Rdzeń, nasiona i obrać zwęgloną skórę z papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
BrojlerBrojler
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
11
Dodać paprykę wraz z pozostałymi składnikami salsy, z wyjątkiem 3/4 pokrojonego w kostkę awokado, do blendera. Puree mieszaninę, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
AwokadoAwokado
PaprykaPapryka
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
12
Wlać mieszaninę do średniej miski i dodać pozostałe pokrojone w kostkę awokado. Delikatnie wrzuć salsę gumową szpatułką, aby pokryć awokado. Smak i dostosować przyprawy z więcej soli i pieprzu, w razie potrzeby. Odłogowanie
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PrzyprawyPrzyprawy
AwokadoAwokado
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
13
Przynieś olej rzepakowy do 350 stopni F na dużej patelni na średnim ogniu. Tortille kukurydziane smażyć partiami, aż będą chrupiące, ale nadal lekko giętkie, około 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla KukurydzianaTortilla Kukurydziana
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
Przenieś je na tacę wyłożoną papierowymi ręcznikami, aby spuścić nadmiar oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
15
Umieścić tortille mąki w wilgotnym ręcznikiem i kuchenka mikrofalowa na 45 sekund na wysoki, aby je zmiękczyć. Na każdej tortilli z mąki ułóż smażoną kukurydzianą tortillę. Łyżka trochę wołowiny na smażonej tortilli, top każde taco z odrobiną posiekanej kapusty, 2 łyżki zielonej salsy i 1 łyżka queso fresco. Powtórz z pozostałymi składnikami. Ułóż na półmisku i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Tortilla KukurydzianaTortilla Kukurydziana
Queso FrescoQueso Fresco
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
KapustaKapusta
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia95
Magazyn