Caribbean Fudge Pie III
Caribbean Fudge Pie III może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis deser. Jedna porcja zawiera 1360 kalorii, 20g białka, oraz 82g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.35 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni środkowoamerykańskiej. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz skorupkę ciasta, ekstrakt z rumu, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Płatki owsiane Fudge Revel Bars aka Fudge Jumbles, Wall Flower Fudge {Red Chile Fudge}, oraz Placek Maślany.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). W kuchence mikrofalowej bezpieczne miski, kuchenka mikrofalowa czekolady do stopienia. Mieszaj od czasu do czasu, aż czekolada będzie gładka.
Masło śmietankowe lub margaryna i cukier do puszystego. Ubić w jajkach, jeden po drugim.
Dodaj roztopioną czekoladę, kawę i rum; dobrze wymieszaj. Wymieszać z mąką i posiekanymi orzechami.
Wlać nadzienie do skorupy ciasta i udekorować połówkami orzecha włoskiego.
Wyjąć ciasto z piekarnika i całkowicie ostudzić. Przechowywać w lodówce 1 godzinę przed podaniem.