Cappuccino Crème Brûlée
Cappuccino Crème Brûlée może być właśnie tym napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 413 kalorii, 4G białka, oraz 33g tłuszczu. Mieszanka ekstraktu z wanilii, złoty brązowy cukier, śmietana do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Cappuccino Crème Brûlée, Cappuccino Crème Brûlée, oraz Biała czekolada Creme Brulee z truskawkami {Creme Brulee Kit Giveaway} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. Ułóż sześć 3/4-cup ramekins w 13x9x2-calowej metalowej patelni do pieczenia.
Śmietanę, cukier i espresso Połącz w ciężkim rondlu. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Żółtka, cynamon i gałkę muszkatołową ubić w średniej misce. Stopniowo ubijać w mieszance śmietany, a następnie wanilii. Podziel krem między ramekiny.
Wlać wystarczającą ilość gorącej wody do patelni, aby dojść do połowy boków ramekinów.
Piec do miękkiego ułożenia kremu, około 30 minut.
Usuń kremy z wody. Chill until cold, co najmniej 3 godziny. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Podgrzej brojlery. Ułóż kremy na blasze do pieczenia. Naciśnij 1/2 łyżki brązowego cukru przez sitko na każdym kremie. Budyń Broil aż cukier pęcherzyki i karmelizuje, o 2 protokół. Schłodzić krem, aż topping stwardnieje, co najmniej 1 godzinę i do 4 godzin.