Cappuccino Crème Brûlée

Cappuccino Crème Brûlée
Cappuccino Crème Brûlée może być właśnie tym napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 413 kalorii, 4G białka, oraz 33g tłuszczu. Mieszanka ekstraktu z wanilii, złoty brązowy cukier, śmietana do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Cappuccino Crème Brûlée, Cappuccino Crème Brûlée, oraz Biała czekolada Creme Brulee z truskawkami {Creme Brulee Kit Giveaway} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. Ułóż sześć 3/4-cup ramekins w 13x9x2-calowej metalowej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PiekarnikPiekarnik
2
Śmietanę, cukier i espresso Połącz w ciężkim rondlu. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia.
4
Żółtka, cynamon i gałkę muszkatołową ubić w średniej misce. Stopniowo ubijać w mieszance śmietany, a następnie wanilii. Podziel krem między ramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
BudyńBudyń
WaniliaWanilia
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
KremKrem
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wlać wystarczającą ilość gorącej wody do patelni, aby dojść do połowy boków ramekinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PatelniaPatelnia
6
Piec do miękkiego ułożenia kremu, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Usuń kremy z wody. Chill until cold, co najmniej 3 godziny. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
8
Podgrzej brojlery. Ułóż kremy na blasze do pieczenia. Naciśnij 1/2 łyżki brązowego cukru przez sitko na każdym kremie. Budyń Broil aż cukier pęcherzyki i karmelizuje, o 2 protokół. Schłodzić krem, aż topping stwardnieje, co najmniej 1 godzinę i do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
BudyńBudyń
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
SitoSito
BrojlerBrojler
9
Podawać na zimno.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn