Caponata Bruschetta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten wegański przepis służy 10 i kosztuje 49 centów za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka octu winnego, kaparów, cukru granulowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowana Caponata Bruschetta, Grillowany bakłażan Caponata Bruschetta z ricottą Salata, oraz Caponata.
Instrukcje
1
Rozgrzać 3 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać bakłażan, ułożyć w jednej warstwie i doprawić solą i pieprzem. Gotować w spokoju, aż do dna są złotobrązowe, o 2 protokół. Wymieszać bakłażana i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż tylko miękkie, o 2 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Bakłażan
3
Wyjąć do średniej miski i odstawić.Zmniejszyć ogień do średniego, dodać pozostałą 1 łyżkę oleju do patelni i podgrzewać, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Patelnia
4
Dodać cebulę, doprawić solą i pieprzem, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Cebula
5
Dodać rodzynki, ocet, kapary i cukier i wymieszać do połączenia. Gotować, aż ocet został wchłonięty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rodzynki
Ocet
Kapary
Cukier
1
Podgrzej patelnię grillową lub grill na świeżym powietrzu do średniej wysokości (około 191° do425).Tymczasem ułóż kromki chleba w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Używając 1 łyżki oleju, bardzo lekko posmaruj wierzchy chleba olejem. Obróć plastry i posmaruj pozostałą 1 łyżką oleju. Obficie przyprawić jedną stronę tylko solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Chleb
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Patelnia Do Grilla
Płatki Warzywne
2
Umieść chleb na grillu (rezerwy blachy do pieczenia) i gotować, aż pojawią się znaki grill i chleb jest tosty i chrupiące, o 2 do 3 minut na stronie.Powrót chleb z grilla do zarezerwowanej blachy do pieczenia, przyprawione-side up, i pocierać przyprawione boki z czosnkiem clove.To podawać, podzielić mieszaninę caponata równomiernie między kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki Czosnku
Chleb
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Płatki Warzywne
3
Bruschetta pokroić na kawałki w razie potrzeby przed podaniem.