Caponata może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 12 i kosztuje 2,24 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czosnku, cukier, oliwki kalamatan, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest solidne. Podobne przepisy to Caponata, Caponata, oraz Caponata.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Na bardzo gorącej patelni oddzielnie gotować warzywa na średnim ogniu z odrobiną oliwy z oliwek. Cebulę i czosnek ugotować razem na tej samej patelni w odrobinie oleju. Wszystkie ugotowane warzywa odstawić do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Oliwa Z Oliwek
Czosnek
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Patelnia
1
Połącz ocet i cukier w małym rondlu i zmniejsz o połowę na średnim ogniu przez 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Podczas gdy warzywa są jeszcze ciepłe, połączyć z pieczoną papryką, oliwkami i kaparami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Papryka
Kapary
Oliwki
3
Wlać ocet "agrodolce" na mieszaninę warzywną i wrzucić do herbu.