Cape Neddick Crab Dip
Cape Neddick Crab Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 1,43 zł za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka migdałów, cebuli, chrzanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Dip Krabowy Z Karczochami, Bo-Kaap Cape Malay Kerrie-Południowoafrykański Przylądek Malajski, oraz Cape Cod Muffins dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat twarogu na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż kremowy. Cebulę wymieszać i nast. 4 składniki. delikatnie zagnieść. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Przed podaniem posypać migdałami.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.