Cannoli z czekoladową mżawką wymaga około 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 544 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz słodko-gorzką czekoladę, muszle cannoli, mleczny ser ricotta i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Cannoli czekoladowo–pomarańczowe (Cannoli di Ricotta), Cannoli deser Pizzan i czekolada Cannoli Pizzettes, oraz Cannoli Czekoladowe.
Instrukcje
1
W maszynce dodać ricottę, cukier, kozi ser, skórkę pomarańczową i waniliową. Pulsuj do momentu włączenia, nie mieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Kozi
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Umieść wypełnienie w zamykanej plastikowej torbie i odetnij końcówkę, aby utworzyć worek rurowy. Wypełnij każdą skorupę nadzieniem cannoli i skropić roztopioną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)