Cannelloni z jagnięciną Candice z pesto miętowym

Cannelloni z jagnięciną Candice z pesto miętowym
Cannelloni jagnięce Candice z pesto miętowym może być dobrym przepisem na poszerzenie Twojej kolekcji hor d'oeuvre. Z tego przepisu składa się 12 porcji zawierających 259 kalorii , 9 g białka i 18 g tłuszczu każda. Za 1,11 USD za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby wypróbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i kup pieprz, miętę, mieloną jagnięcinę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut . Jest dostarczany przez Allrecipes. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 44% , to danie jest całkiem dobre. Spróbuj kebabów jagnięcych z pesto miętowym , kebabów jagnięcych z pesto miętowym i kotletów jagnięcych z pesto miętowym, aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W dużym garnku zagotuj lekko osoloną wodę. Gotuj makaron we wrzącej wodzie bez przykrycia, aż będzie ugotowany, ale nadal twardy, około 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dobrze odcedź na durszlaku ustawionym w zlewie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Każdy arkusz przekrój na pół, wzdłuż.
4
Rozgrzej olej roślinny na patelni na średnim ogniu; smaż jagnięcinę na gorącym oleju, aż będzie równomiernie rumiana, od 7 do 10 minut. Doprawić szałwią, tymiankiem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Zdjąć z ognia; wmieszać kozi ser do ugotowanej jagnięciny. Nałóż około 1 łyżkę stołową mieszanki jagnięcej na środek każdego arkusza lasagne i zwiń w rulon; ułożyć na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron LasagneMakaron Lasagne
Ser KoziSer Kozi
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
6
Zmiksuj miętę, orzeszki piniowe i oliwę z oliwek w blenderze, aż zostaną drobno posiekane, ale nie upłynnione; posmaruj bułki i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti doskonale komponuje się z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Vietti Cascinetta Moscato d'Asti. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
Blady, słoneczny żółty kolor i lekkie frizzante, Moscato d'Asti ma intensywny aromat brzoskwiń, płatków róż i imbiru. Na podniebieniu jest delikatnie słodkie i musujące z umiarkowaną kwasowością, dobrą równowagą, dobrą złożonością i finiszem świeżych moreli. Znakomity jako aperitif, doskonały dodatek do kuchni panazjatyckiej i homarów, a także ciast, deserów owocowych i kremowych oraz serów pleśniowych.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn