Cannellini i ryż z kiełbasą Andouille
Cannellini i ryż z kiełbasą Andouille to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 475 kalorii. Ten przepis służy 10. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, paprykę, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Hoppin ' John with Andouille, Zupa z kiełbasą Andouille i ryżem, oraz Czerwona Fasola I Ryż Z Kiełbasą Andouille dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku podgrzej olej i boczek na średnim ogniu. Gdy boczek zaczyna renderować swój tłuszcz, dodać kiełbasę i gotować, aż boczek chrupie się i kiełbasa zmieni kolor na złoty, o 10 protokół.
Boczek i kiełbasę wyjąć do miski łyżką szczelinową.
Na patelni dodać cebulę, seler i paprykę. Doprawić szczyptą soli.
Saute do miękkości, następnie dodać czosnek, oregano, biały pieprz i pieprz cayenne. Mieszaj i gotuj, aż czosnek będzie miękki, a garnek pachnący.
Odcedzić i dodać namoczoną fasolę. Wymieszać, aby pokryć fasolę, następnie dodać bulion z kurczaka, podgrzać i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu, gotować przez 30 do 40 minut, lub aż fasola są al dente.
Dodać boczek i kiełbasę z powrotem do garnka wraz z ryżem. Gotować 30 minut więcej lub aż ryż jest miękka i ciecz wchłania. Przed podaniem wymieszać posiekaną natkę pietruszki. Doprawić do smaku.