Candy Corn Upside-Down Cake
Candy Corn do góry nogami ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 432 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 165 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest idealny do Halloween. Mieszanka mąki uniwersalnej, proszku do pieczenia, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Upside-Down Skillet Corn Cake From ' Sweet & Vicious, Ciasto Mix ciastka z Candy Corn M & Ms, oraz Ciasto Czekoladowe Candy Corn dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Umieścić masło w 9-calowej kwadratowej patelni do pieczenia i umieścić w piekarniku, aż się stopi (dobrze jest to zrobić, ponieważ piekarnik nagrzewa się).
Wyjmij patelnię z piekarnika i delikatnie przechyl tak, aby masło pokryło całe dno patelni.
Masło posypać równomiernie brązowym cukrem.
Posypać kukurydzę cukierków równomiernie na wierzchu.
W średniej misce przesiać mąkę, proszek do pieczenia i sól.
W misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek, masło i cukier granulowany ubić na średniej prędkości, aż będą lekkie i puszyste, przez 3 do 5 minut.
Dodać jajka, mieszając aż do włączenia.
Dodać mieszankę mąki na przemian z mlekiem, w 2 do 3 dodatków, wstrzymując zeskrobać po bokach miski z każdym dodatkiem. Bij na niskiej prędkości, aż do pełnego włączenia.
Wlać ciasto na patelnię, uważając, aby nie usunąć starannie zasadzonej kukurydzy cukrowej.
Ustaw tacę na ciasteczka pod ciastem w piekarniku, w przypadku bąbelków cukierków lub kapie.
Piec, aż wykałaczka włożona do środka wychodzi głównie czyste, 45 do 50 minut.
Natychmiast umieść żaroodporny talerz do serwowania do góry nogami nad patelnią; jednym szybkim, pewnym ruchem Odwróć talerz i patelnię, aby ciasto było teraz na talerzu. Pozostaw patelnię na miejscu przez kilka minut, aby lepka mieszanina mogła spływać po cieście. Po zakończeniu kapania zdejmij patelnię.
Podawać jeszcze lekko ciepłe. Przechowywać, luźno przykryte, w temperaturze pokojowej.