Candy Corn Cupcakes
Candy Corn Cupcakes wymaga mniej więcej 55 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz pomarańczę, wodę, lukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mało kto lubi ten deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Candy Corn Cupcakes, Candy Corn Cupcakes, oraz Candy Corn Cupcakes.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Line 24 kubki na babeczki z wkładkami papierowymi.
Wymieszać ciasto w misce, zalać wodą i olejem roślinnym; dodać 3 jajka. Z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, ubić ciasto wymieszać z wodą, olejem i jajkami, aż dokładnie połączone, o 2 protokół.
Wlać połowę mieszanki ciasta do drugiej miski; pozostałą mieszankę ciasta podzielić na pół i umieścić w 2 osobnych małych miseczkach.
Największą porcję ciasta wymieszaj pomarańczowo, mieszając 4 krople czerwonego barwnika spożywczego i 6 kropli żółtego barwnika spożywczego. Do drugiej, mniejszej miski ciasta wymieszać, wymieszać w 10 kropli czerwonego barwnika spożywczego, 12 kropli żółtego barwnika spożywczego i 6 kropli zielonego barwnika spożywczego, aby zabarwić tę miskę na brązowo. Do ostatniej pozostałej miski ciasta wymieszać 5 kropli żółtego barwnika spożywczego, aby zabarwić tę miskę na Żółto.
Łyżka żółty ciasto ciasto do dna 12 przygotowanych kubków cupcake, wypełniając je o 1/3 pełne. Łyżka brązowego ciasta do dna pozostałych 12 przygotowanych kubków cupcake, wypełniając je o 1/3 pełne. Łyżka orange cupcake wymieszać na żółtych i brązowych warstwach, wypełniając babeczki o 2/3 pełne. Staraj się nie słoić ani nie wstrząsać wypełnionymi babeczkami, aby uniknąć mieszania warstw.
Ostrożnie umieść babeczki w nagrzanym piekarniku i piecz, aż wykałaczka włożona do środka babeczki wyjdzie czysta, 18 do 22 minut. Pozostawić do ostygnięcia.
Frost każdą schłodzoną babeczkę z białym lukrem; umieść kawałek żółtej, pomarańczowej i białej kukurydzy cukrowej na każdej żółtej i pomarańczowej babeczce.
Umieść brązowy, pomarańczowy i biały kawałek kukurydzy cukierków na wierzchu każdej brązowej i pomarańczowej babeczki.