Candy Corn Baby Cakes

Candy Corn Baby Cakes może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 169 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pomarańczowy pasta kolor żywności, pasta kolor żywności, pomarańczowy i gruboziarnisty cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Cukierki Kukurydziane Ciasta Czekoladowe, Kurczak orzechowy i Chiński makaron jajeczny z Baby Bok Choy i Baby Corn, oraz chilli Baby corn, jak zrobić pikantną kukurydzę chilli baby.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść mini papierowy kubek do pieczenia w każdej z 48 miniaturowych kubków na muffinki. Zrób ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu na babeczki, używając wody, oleju i białek.
Podzielić ciasto równomiernie pomiędzy 3 średnie miski (około 1 1/2 szklanki w każdej). Wymieszać pomarańczowy kolor żywności w jednej misce; wymieszać żółty kolor żywności w drugiej misce. Pozostaw pozostałe ciasto białe.
Umieść około 1 łyżeczki każdego koloru ciasta do każdego kubka muffin, warstwowych kolorów w kolejności cukierków cornyellow, pomarańczowy i biały. Nie mieszać! Każda filiżanka muffinek będzie pełna o 3/4.
Piec 15 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 10 minut.
Wyjąć babeczki z patelni do stojaków chłodzących; całkowicie schłodzić, około 20 minut.
Rozłóż lukier na babeczkach.
Posypać gruboziarnistym cukrem; na wierzch polać kukurydzą cukrową.