Candy Cane Wands

Candy Cane Wands
Candy Cane Wands może być tylko przystawką, której szukasz. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i odebrać patyczki mięty pieprzowej, chipsy do pieczenia wanilii, skracanie i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ten przepis jest lubiany przez 71 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 12%. Podobne przepisy to Candy Cane Wands, Candy Cane Cocktail z domowej roboty Candy Cane Infused Vodka, oraz Candy Cane Pie.

Instrukcje

1
Linia jelly roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 cala, z woskowanym papierem. W rondlu 1-quart, ciepła 1/2 szklanki czekolady chipsy i skrócenie na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż stopiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wskazówka rondel tak czekolada biegnie na jedną stronę. Zanurz 1 laskę na raz w czekoladzie, pokrywając około połowy każdej Laski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na NosiePomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na Nosie
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Umieścić na woskowanym papierze na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Odstawić na około 2 minuty, aż czekolada częściowo wyschnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
5
Zwijaj czekoladowe końcówki w cukierkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Umieścić na woskowanym papierze na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Odstawić na około 10 minut lub do wyschnięcia czekolady. Przechowywać luźno przykryte w temperaturze pokojowej do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn