Canal House Gotowanie paluszki rybne
Paluszki rybne Canal House Cooking mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 467 kalorii, 31g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, filet z dorsza, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby skorzystać z panko można śledzić to danie główne z Panko Crusted Brownie Pie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Canal House Cooking ' s Serious Ragù, Kanał Dom Soczewica, oraz Kanał Dom Soczewica.
Instrukcje
Pulsuj panko w robocie kuchennym, aż okruchy będą dość drobne, a następnie przenieś je do szerokiego naczynia.
Mąkę umieścić w innym szerokim naczyniu. Jajka ubić w trzecim szerokim naczyniu. Odstawić.
Pokrój rybę na tłuszcz, równomiernie grube patyczki o grubości około 3/4 cala na 3 cale długości. Całość doprawić solą i pieprzem. Pogłębiać ryby, jeden kawałek po kawałku, najpierw w mące, potem w jajkach, a następnie w panko. Jeśli chcesz, Ustaw paluszki rybne na stojaku z drutu, aby odpocząć podczas ich chleba, do godziny przed smażeniem.
Dodaj wystarczającą ilość oleju do dużej żeliwnej patelni, aby osiągnąć głębokość 1-2 cali.
Rozgrzać olej na średnim ogniu, aż będzie gorący, ale nie pali, najlepiej do temperatury 177° (użyj termometru cukierkowego, aby sprawdzić temperaturę).
Pracując partiami, aby uniknąć tłoczenia patelni, smażyć paluszki rybne w gorącym oleju, aż będą złote na brązowo, 5-6 minut.
Przenieś paluszki rybne za pomocą metalowych szczypiec lub szczelinowej szpatułki do stojaka z drutu ustawionego nad ręcznikami papierowymi, aby osuszyć. Doprawić solą na gorąco.
Podawać z cytryną i / lub sosem tatarskim.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.