Canada Day Nanaimo Bar Cheesecake

Canada Day Nanaimo Bar Cheesecake
Canada Day Nanaimo Bar Cheesecake wymaga około 4 godziny i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 538 kalorii. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 120 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pekany, czekoladowe ciasteczka kanapkowe wypełnione kremem, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj Peanut Butter Nanaimo Bar (Kanada), Batony Low Carb Nanaimo-w sam raz na Dzień Kanady, oraz Canada Squares dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszać razem okruchy cookie, stopione masło, pekan, i kokos w misce, aż mieszanina jest dobrze połączone. Naciśnij na dno naczynia do pieczenia 9x13 cali i przechowywać w lodówce podczas napełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Beat serek, cukier, i budyń w proszku w dużej misce z mikserem elektrycznym, aż lekkie i puszyste, i ubić w jajkach, 1 na raz, ubijając każdy aż w pełni włączone przed dodaniem następnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puder BudyniowyPuder Budyniowy
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Warstwa nadzienia na skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż środek będzie prawie ustawiony, około 40 minut. Sernik przechowywać w lodówce do całkowitego wystygnięcia, co najmniej 3 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Półsłodką czekoladę rozpuścić w rondlu na bardzo małym ogniu ze śmietaną i mieszać, aż mieszanina będzie gładka i dobrze wymieszana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
7
Wlać mieszaninę czekolady na sernik, rozprowadzić łopatką, aby pokryć środkową warstwę, i przechowywać w lodówce, aż polewa jest jędrna, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
8
Podawać na zimno. Resztki przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn