Ciepły gulasz z pomidorów i białej fasoli

Ciepły gulasz z pomidorów i białej fasoli
Ciepły gulasz z pomidorów i białej fasoli to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.55 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, parmezan, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Jest idealny do Jesień. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gulasz z pomidorów i białej fasoli z Ditalini, Gulasz z białej fasoli, jarmużu i pomidorów, oraz Suszone pomidory kurczak kiełbasa i biała fasola gulasz dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pomidory z rdzeniem i pokrojone w kostkę. Na patelni 4-do 5-quart, połączyć pomidory, bazylia, oliwa z oliwek, czosnek, 1 łyżeczka soli i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Odstawić, aż pomidory będą bardzo soczyste, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
3
Ustaw patelnię na średnim ogniu i delikatnie wymieszaj fasolę. Mieszaj od czasu do czasu, aż mieszanina będzie ciepła w dotyku, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj mozzarellę i parmezan. Delikatnie wymieszać, aż mozzarella zmięknie i zaczyna topić się w ciągi, 2 do 3 protokół. Smak i wymieszać więcej soli w razie potrzeby. Łyżka dusić w miseczkach i góry każdej porcji z posypką więcej bazylii i parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
(duża Tuba)(duża Tuba)
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn