Can-Can Chicken
Can-Can Chicken trwa około 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 24g białka, 19g tłuszczu i w sumie 306 kalorii. Ten przepis służy 6. Za 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonej musztardy, pieprzu cayenne, czosnku w proszku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co nie jest takie niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: I ain ' t Chicken Chicken: chrupiące pieczone piersi z kurczaka z pomarańczą i kardamonem, I ain ' t Chicken Chicken: chrupiące pieczone piersi z kurczaka z pomarańczą i kardamonem, oraz I ain ' t Chicken Chicken: chrupiące pieczone piersi z kurczaka z pomarańczą i kardamonem.
Instrukcje
W małej misce połącz pierwsze siedem składników. Palcami ostrożnie poluzuj skórę z kurczaka; pocierać mieszankę przypraw pod i na skórze. Wsuń skrzydła pod kurczaka. Wstaw do lodówki na 1 godzinę.
Przygotuj grill do pośredniego grillowania. Całkowicie zakryj wszystkie strony 8-lub 9-calowego. blacha do pieczenia z folią.
Umieść stojak na kurczaka z puszką piwa na patelni.
Usuń połowę piwa z puszki; zachowaj do innego użytku. Za pomocą otwieracza do puszek wykonaj dodatkowe duże otwory w górnej części puszki.
Dodaj puszkę piwa do stojaka.
Umieść kurczaka pionowo na stojaku.
Umieść patelnię na ruszcie grillowym. Grilluj pod przykryciem na pośrednim średnim ogniu przez 1-1/4 do 1-1 / 2 godzin lub do momentu, gdy termometr włożony w udo wskaże 180°.
Zdejmij patelnię z grilla; kurczak namiotowy z folią.
Odstawić na 10 minut. Ostrożnie wyjmij kurczaka ze stojaka.