Camarones Con Salsa de Anis (krewetki z sosem anyżowym)
Przepis Camarones Con Salsa de Anis (krewetki z sosem anyżowym) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym pescatarian opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 641 kalorii. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z anyżu, nasiona anyżu, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 52 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Camarones PL Salsa / krewetki w sosie, Galletas de Anís (ciasteczka anyżowe), oraz Łosoś w sosie krewetkowym (Salmon con Salsa de Camarones).
Instrukcje
W dużym garnku doprowadzić wodę do wrzenia. Wyłącz ogrzewanie, dodaj krewetki i przykryj. Pozostaw krewetki w gorącej wodzie na 1 minutę, odcedz i ustaw aside.In duży rondel na średnim ogniu, roztopić masło i oliwę z oliwek.
Dodać cebulę, czosnek, sól i pieprz. Gotować około 7 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodać mąkę i dobrze wymieszać.
Dodać wino do rondla, doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do średnio niskiego poziomu.
Dodać śmietanę, krewetki, nasiona anyżu, ekstrakt anyżu i gotować w sosie przez 5 minut,
Zdjąć z ognia i dodać posiekaną natkę pietruszki.
W razie potrzeby dodać sól i pieprz.