Calzone Pinwheels
Ten przepis służy 16 i kosztuje 44 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 86 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, pieprz, częściowo odtłuszczone ser mozzarella, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Calzone Pinwheels, Calzone Pinwheels, oraz Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola.
Instrukcje
W małej misce, połączyć ricotta, włoskie przyprawy i sól. Wymieszać z serem mozzarella, pepperoni, parmezan, grzyby, zielony pieprz i cebula. Oddzielić ciasto półksiężycowe na cztery prostokąty; uszczelnić perforacje.
Rozprowadzić mieszaninę sera na każdym prostokącie do 1/4 cala. krawędzi.
Roll up jelly-roll stylu, począwszy od krótkiego boku; szczypta szwy do uszczelnienia.
Pokrój każdy na cztery plastry.
Umieść ściętą stronę na wysmarowanych blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 375° przez 10-15 minut lub do złotego koloru.
Podawać na ciepło z sosem do pizzy. Przechowywać w lodówce resztki.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo