California White Chocolate Fudge
Need a deser bezglutenowy? California White Chocolate Fudge może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 182 kalorie, 1G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka plantatorów orzechy włoskie, morele, krem knudsen i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Tort z truflami i krówkami z białej czekolady, Krówka Z Białej Czekolady, oraz Krówka Z Białej Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić cukier, śmietanę i masło do pełnego walcowania gotować w dużym ciężkim rondlu na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować 7 min. albo aż termometr candy zarejestruje 112°, ciągle mieszając.
Wyjąć z ognia; wymieszać czekoladę, aż się rozpuści.
Dodaj pozostałe składniki; mieszaj do dobrze wymieszanego.
Wlać do natłuszczonej 8-lub 9-calowej kwadratowej patelni. Całkowicie fajne.
Pokroić na 64 kwadraty do podania.