California Pizza kuchnie Bbq Chicken Salad może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 841 kalorii, 34g białka, oraz 56 g tłuszczu każdy. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz liście bazylii, cienko-scallion top, oregano i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis jest lubiany przez 34 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Spróbuj California Pizza Kitchen ' s Original BBQ Chicken Chopped Salad, California Pizza Kuchnia Tajski Kurczak Pizza, oraz California Pizza Kuchnia BBQ kurczak pizza Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby zrobić smażone paski tortilli: na głębokiej, ciężkiej patelni podgrzej kilka centymetrów oleju roślinnego do temperatury 375 stopni. Pracując partiami, jeśli to konieczne, aby zapobiec przeludnieniu, ostrożnie dodaj paski tortilli do gorącego oleju, zanurzając je metalowym skimmerem lub szczelinową łyżką. Smażyć paski tortilla, aż równomiernie Złoty, 1 do 2 minut. Ostrożnie podnieś je za pomocą skimmera lub łyżki szczelinowej i przenieś je do ręczników papierowych, aby osuszyć i ostudzić. Odstawić, uncovered.To zrób garden Herb Ranch Dressing: w misce do mieszania użyj widelca, aby wymieszać musztardę i zimną wodę, tworząc pastę. Odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski Tortilla
Ranch Dressing
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Skimmer
2
Dodaj pozostałe składniki dressing do miski i, za pomocą ręcznego miksera elektrycznego przy niskiej prędkości lub trzepaczką, zmiksować ze sobą tylko do gładkiej, uważając, aby nie zawierać zbyt dużo powietrza do opatrunku. Pokrowiec z folią i refrigerate.To dodać Grillowany czosnek i kurczaka BBQ: rozgrzej stovetop grill lub brojlerów. W misce wymieszać razem oliwę z oliwek, czosnek, sos sojowy i sól. Piersi z kurczaka obrócić w tej marynacie i pozostawić do marynowania w temperaturze pokojowej na około 15 minut. Grill lub dusić piersi kurczaka aż gotowane przez, 5 do 6 minut na stronie. Dokładnie schłodzić w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
Pokroić piersi kurczaka w kostkę 3/4 cala i, w misce, wrzucić z sosem barbecue, aby dobrze płaszcz. Pokrowiec z folią i refrigerate.To zrobić sałatkę: w dużej misce do mieszania, wrzucić razem sałaty, bazylia, jicama, ser Monterey Jack, fasola, kukurydza, kolendra, dressing i połowę smażonych pasków Tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey Jack
Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)
Paski Tortilla
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Jicama
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4
Przełożyć sałatki na schłodzone talerze. Każdą sałatkę obłożyć pokrojonymi w kostkę pomidorami i pozostałymi smażonymi paskami tortilli. Top każdej sałatki z kawałkami grillowanego czosnku kurczaka BBQ i skropić kurczaka z sosem barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski Tortilla
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5
Udekoruj cebulką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka