California Guacamole z boczkiem

California Guacamole z boczkiem
California Guacamole z boczkiem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 40 porcjami. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 43 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, pomidor, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to California Guacamole, Dżem z boczku i Guacamole Quesadilla z jajkiem sadzonym z dżemem z boczku Vinaigrette mżawka, oraz (The Ultimate) California Chicken and Avocado Sandwich with Bacon.

Instrukcje

1
Umieść awokado w misce i wymieszaj z boczkiem, pomidorami, cebulą i czosnkiem, aż dobrze się zmiksujesz. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
AwokadoAwokado
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
BoczekBoczek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
W razie potrzeby dodać sos paprykowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
3
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia1
Magazyn