Caldo de Costilla (kolumbijski bulion żeber wołowych)

Caldo de Costilla (kolumbijski bulion żeber wołowych)
Caldo de Costilla (kolumbijski bulion żeber wołowych) jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.79 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 714 kalorii. 329 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mielony achiote, kolendrę, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sudado de Costillas de Res (kolumbijski gulasz wołowy z krótkimi żebrami), Caldo de Papas con Espinazo (Kolumbijska zupa ziemniaczano-wieprzowa), oraz Tatemado de Costilla de Res (Tatemado żeberka krótkie) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść żeberka w dużym garnku z kminkiem, solą achiote, pieprzem i wodą.Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez około godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
AnnattoAnnatto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Czosnek, cebulę i szalotki umieścić w blenderze z 1/4 szklanki wody i miksować przez około 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodaj tę mieszaninę do garnka i gotować przez 40 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Dodać połowę kolendry, ziemniaki i marchew. Doprawić solą i pieprzem i gotować przez 25 do 30 minut więcej lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Posypać posiekaną kolendrą i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia67
Magazyn