Caldo de Costilla (kolumbijski bulion żeber wołowych)

Caldo de Costilla (kolumbijski bulion żeber wołowych)
Caldo de Costilla (kolumbijski bulion żeber wołowych) jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.79 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 714 kalorii. 329 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mielony achiote, kolendrę, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sudado de Costillas de Res (kolumbijski gulasz wołowy z krótkimi żebrami), Caldo de Papas con Espinazo (Kolumbijska zupa ziemniaczano-wieprzowa), oraz Tatemado de Costilla de Res (Tatemado żeberka krótkie) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść żeberka w dużym garnku z kminkiem, solą achiote, pieprzem i wodą.Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez około godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
AnnattoAnnatto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Czosnek, cebulę i szalotki umieścić w blenderze z 1/4 szklanki wody i miksować przez około 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodaj tę mieszaninę do garnka i gotować przez 40 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodać połowę kolendry, ziemniaki i marchew. Doprawić solą i pieprzem i gotować przez 25 do 30 minut więcej lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Posypać posiekaną kolendrą i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia67
Magazyn