Caldo de Costilla (kolumbijski bulion żeber wołowych)
Caldo de Costilla (kolumbijski bulion żeber wołowych) jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.79 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 714 kalorii. 329 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mielony achiote, kolendrę, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sudado de Costillas de Res (kolumbijski gulasz wołowy z krótkimi żebrami), Caldo de Papas con Espinazo (Kolumbijska zupa ziemniaczano-wieprzowa), oraz Tatemado de Costilla de Res (Tatemado żeberka krótkie) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść żeberka w dużym garnku z kminkiem, solą achiote, pieprzem i wodą.Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez około godzinę.
Czosnek, cebulę i szalotki umieścić w blenderze z 1/4 szklanki wody i miksować przez około 1 minutę.
Dodaj tę mieszaninę do garnka i gotować przez 40 minut więcej.
Dodać połowę kolendry, ziemniaki i marchew. Doprawić solą i pieprzem i gotować przez 25 do 30 minut więcej lub aż ziemniaki będą miękkie.
Posypać posiekaną kolendrą i podawać na ciepło.