Cakespy: Podwójna Czekolada Lody Pudding Pie
Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz lody czekoladowe, pudding czekoladowy instant, Pre-pieczone ciasto, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 69 powiedziałoby, że trafił w sedno. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, oraz Podwójne Lody Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubić budyń wymieszać i roztopić lody trzepaczką do całkowitego połączenia (około 2 minut).
Mieszanka łyżka do przygotowanej skorupy pie (będzie raczej gruby). Za pomocą szpatułki przesuniętej wygładzić wypełnienie, aby było równomiernie rozłożone.
Przechowywać w lodówce przez 2-3 godziny, aby pozostawić zestaw przed jedzeniem. W razie potrzeby, wierzch z odrobiną bitej śmietany przed podaniem.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem do lodów. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.