Cakespy: Krówka Velveeta
Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 36 i kosztuje 40 centów za porcję. Ten przepis od Serious Eats ma 230 fanów. Jeśli masz pasteryzowany ser procesowy, pekan, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Cakespy: Avatarts, Cakespy: Pat Benatart, oraz Cakespy: Up in Eclair dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko nasmaruj kwadratową patelnię 9 x 9 cali; ustaw z boku.
W dużym rondlu na średnim ogniu masło i kostki sera razem, często mieszając, aż będzie gładka; zdjąć z ognia.
Przesiać cukier cukierniczy i kakao; dodać do sera, dobrze wymieszać.
Wymieszaj beztłuszczowe suche mleko (jeśli zdecydowałeś się go użyć), wanilię i orzechy, mieszając aż do dobrze rozprowadzonego. Mieszanina będzie bardzo sztywna.
Za pomocą rąk wyjąć cukierki z patelni i mocno i równomiernie docisnąć do patelni; schłodzić do twardości i pokroić w kwadraty.