Cake Ball Flag Cake
Cake Ball Flag Cake to bezmleczne deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 63. Udaj się do sklepu i odebrać betty ciasto mix, cukierki topi, cukier musujący, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Tort Flagowy, Tort Flagowy O Niskiej Zawartości Tłuszczu, oraz Tort Flagowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Make i piec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu 13x9-calowy patelni, przy użyciu wody, oleju i jaj. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Arkusz cookie linii z papieru woskowanego. Ciasto pokruszyć w dużej misce.
Dodać lukier; dobrze wymieszać. Używając 1-calowej miarki, kształtuj mieszaninę w kulki; umieść na arkuszu ciastek. Zamrozić około 45 minut lub do twardości. Gdy firma, przenieść do lodówki.
W 1-quart microwavable bowl, mikrofalówka czerwony cukierki topi się odkryte na wysoki 1 minuta 30 sekund; wymieszać. Kontynuuj podgrzewanie w mikrofalówce i mieszanie w 15-sekundowych krokach, aż stopią się i będą gładkie.
Wyjmij kilka kulek z lodówki na raz. Używając 2 widelców, zanurz i rzuć 1 piłkę na raz w czerwonej powłoce. Powrót do arkusza cookie; natychmiast posypać czerwonymi kryształkami cukru. Zanurz w sumie 28 kulek tortowych w czerwonej powłoce.
Powtórz instrukcje topienia dla białych cukierków topi. Zanurz łącznie 23 kulki tortowe w białej powłoce; natychmiast posyp cukrem musującym.
Powtórz instrukcje topienia dla Blue candy topi. Pozostałe 12 kulek zanurzyć w niebieskiej powłoce; natychmiast posypać niebieskimi kryształkami cukru. Przechowywać w lodówce wszystkie powlekane kulki ciasto o 10 minut lub do zestawu.
Na tacy ułóż kulki tortowe w wzór flagi w 7 rzędach, zaczynając od dołu: 1 rząd 9 czerwonych kulek, 1 rząd 9 białych kulek, 1 rząd 9 czerwonych kulek, 1 rząd 9 białych kulek, 1 rząd 4 niebieskich kulek i 5 czerwonych kulek, 1 rząd 4 niebieskich kulek i 5 białych kulek oraz 1 rząd 4 niebieskich kulek i 5 czerwonych kulek. Przechowywać szczelnie przykryty.
Podawać w temperaturze pokojowej.