Cajun Snapper i krewetki na bekonie cheddar ser kasza z czerwonym pieprzem Coulis
Cajun Snapper i krewetki na bekonie cheddar ser kasza z czerwonym pieprzem Coulis może być tylko poranny posiłek szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 55g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 701 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 4,85 zł za porcję. Jeśli masz wodę, filety z Lucjana, przyprawę cajun i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. 80 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dość drogie przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Cajun Snapper i krewetki na bekonie cheddar ser kasza z czerwonym pieprzem Coulis, Cajun Snapper i krewetki na bekonie cheddar ser kasza z czerwonym pieprzem Coulis, oraz Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Na płycie kuchennej przynieś bulion z kurczaka, cebulę, czosnek i wino na wolnym ogniu w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
3
Paprykę umieścić na patelni i piec w piekarniku, sprawdzając co 15 minut i obracając je szczypcami, aż skóra będzie całkowicie pomarszczona i zwęglona. Kiedy papryka jest gotowa, użyj szczypiec, aby włożyć je do torby ziptop, która (ze względów bezpieczeństwa) spoczywa na talerzu- (pamiętaj, że są gorące!). Ostrożnie zapnij torbę i pozwól im się spocić przez 5 minut. Użyj rękawic kuchennych, aby zapobiec poparzeniu podczas obsługi torby w następnym kroku przesuwania papryki z torby do miski wypełnionej kilkoma centymetrami lodowatej wody. Następnie można użyć palców do pracy szybko slip off i wyrzucić Skórki papryki, gdy są one w wodzie. Zostaniesz z pięknie ugotowaną czerwoną papryką o wspaniałym kolorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Usunąć łodygę i nasiona. Posiekaj paprykę i dodaj je do gotującej się mieszanki bulionu kurczaka i kontynuuj gotowanie, aż zmniejszy się o połowę, o 20 protokół. W niewielkiej ilości wody uformować zawiesinę skrobi kukurydzianej i dodać do sosu z czerwonej papryki. Proces coulis w blenderze do uzyskania gładkiej konsystencji. Następnie doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
(wątroba I Szyja Usunięte)
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Doprowadzić wodę do wrzenia kaszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2
Dodaj kaszę i posiekane krewetki, zmniejszyć ogień i gotować, aż kasza są miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
3
Wyjąć z ognia i wymieszać z masłem, szalotki, pomidory, kolendra, boczek i ser, i zachować przykryte w ciepłym miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. płaszcz po obu stronach czerwonego snapper z solą i pieprzem i przyprawą Cajun. Następnie na płycie kuchennej, podgrzać trochę oleju z pestek winogron w dużej patelni nonstick saute, a kiedy zaczyna migotać, podsmaż krewetki tylko, aż zmienią kolor na różowy, a następnie usunąć krewetki na talerz użytkowy. Na tej samej patelni, sear każdej strony ryby. (Po umieszczeniu fileta na patelni pozostaw go w spokoju na kilka minut, aby przyprawa gotowała się na powierzchni ryby.) Gotować na złoty kolor, następnie zakończyć w piekarniku przez kolejne 2 do 3 protokół i wyjąć go do odpoczynku na 5 do 8 protokół. (Należy uważać, aby nie przegotować ryby, ponieważ będzie ona nadal gotować nawet po wyjęciu jej z piekarnika.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
Lucjan Czerwony
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
2
Umieść kaszę na środku talerza, a następnie umieść filet rybny na wierzchu i opryskaj coulis wokół ryby. Top z krewetkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Udekoruj obficie szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.