Cajun Snapper i krewetki na bekonie cheddar ser kasza z czerwonym pieprzem Coulis
Cajun Snapper i krewetki na bekonie cheddar ser kasza z czerwonym pieprzem Coulis może być tylko Kreolski przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 703 kalorie, 55g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.89 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako poranny posiłek i odbywa się w ok. 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać scallions, scallions, cheddar, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cajun Snapper i krewetki na bekonie cheddar ser kasza z czerwonym pieprzem Coulis, Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, oraz Zapiekanka z kaszy z boczkiem i cheddarem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby rozpocząć Red pepper coulis, Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Na płycie kuchennej przynieś bulion z kurczaka, cebulę, czosnek i wino na wolnym ogniu w rondlu.
Paprykę umieścić na patelni i piec w piekarniku, sprawdzając co 15 minut i obracając je szczypcami, aż skóra będzie całkowicie pomarszczona i zwęglona. Po zakończeniu papryki użyj szczypiec, aby włożyć je do zamykanej torby, która (ze względów bezpieczeństwa) spoczywa na talerzu- (pamiętaj, że są wulkanizowane!). Ostrożnie zamknij torebkę i pozwól im się spocić przez 5 minut. Użyj rękawic kuchennych, aby zapobiec poparzeniu podczas obsługi torby w następnym kroku przesuwania papryki z torby do miski wypełnionej kilkoma centymetrami lodowatej wody. Następnie można użyć palców do pracy szybko slip off i wyrzucić Skórki papryki, gdy są one w wodzie. Zostaniesz z pięknie ugotowaną czerwoną papryką o wspaniałym kolorze. Posiekaj paprykę i dodaj je do gotującej się mieszanki bulionu kurczaka i kontynuuj gotowanie, aż zmniejszy się o połowę, o 20 protokół. W niewielkiej ilości wody uformować zawiesinę skrobi kukurydzianej i dodać do sosu z czerwonej papryki. Proces coulis w blenderze do uzyskania gładkiej konsystencji. Następnie doprawić solą i pieprzem do smaku.
Na kaszę: zagotować wodę na kaszę.
Dodaj kaszę i posiekane krewetki, zmniejszyć ogień i gotować, aż kasza są miękkie, o 20 protokół.
Wyjąć z ognia i wymieszać szalotki, pomidory, kolendrę, boczek i ser, i zachować przykryte w ciepłym miejscu.;
Dla ryb: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Obie strony czerwonego snappera posmarować solą i pieprzem oraz przyprawą Cajun. Następnie na płycie kuchennej, podgrzać trochę oleju z pestek winogron w dużej patelni saute non-stick, a kiedy zaczyna migotać, saute krewetki tylko, aż zmienią się różowe, a następnie usunąć krewetki na talerzu użytkowym. Na tej samej patelni, sear każdej strony ryby. (Po umieszczeniu fileta na patelni pozostaw go w spokoju na kilka minut, aby przyprawa gotowała się na powierzchni ryby.) Gotować na złoty kolor, następnie zakończyć w piekarniku przez kolejne 2 do 3 protokół i wyjąć go do odpoczynku na 5 do 8 protokół. (Należy uważać, aby nie przegotować ryby, ponieważ będzie ona nadal gotować nawet po wyjęciu jej z piekarnika.)
Umieść kaszę na środku talerza, a następnie umieść filet rybny na wierzchu i opryskaj coulis wokół ryby. Top z krewetkami.
Udekoruj obficie szalotki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.