Cajun Snapper i krewetki na bekonie cheddar ser kasza z czerwonym pieprzem Coulis

Cajun Snapper i krewetki na bekonie cheddar ser kasza z czerwonym pieprzem Coulis
Cajun Snapper i krewetki na bekonie cheddar ser kasza z czerwonym pieprzem Coulis może być tylko Kreolski przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 703 kalorie, 55g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.89 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako poranny posiłek i odbywa się w ok. 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać scallions, scallions, cheddar, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cajun Snapper i krewetki na bekonie cheddar ser kasza z czerwonym pieprzem Coulis, Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, oraz Zapiekanka z kaszy z boczkiem i cheddarem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby rozpocząć Red pepper coulis, Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Na płycie kuchennej przynieś bulion z kurczaka, cebulę, czosnek i wino na wolnym ogniu w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
3
Paprykę umieścić na patelni i piec w piekarniku, sprawdzając co 15 minut i obracając je szczypcami, aż skóra będzie całkowicie pomarszczona i zwęglona. Po zakończeniu papryki użyj szczypiec, aby włożyć je do zamykanej torby, która (ze względów bezpieczeństwa) spoczywa na talerzu- (pamiętaj, że są wulkanizowane!). Ostrożnie zamknij torebkę i pozwól im się spocić przez 5 minut. Użyj rękawic kuchennych, aby zapobiec poparzeniu podczas obsługi torby w następnym kroku przesuwania papryki z torby do miski wypełnionej kilkoma centymetrami lodowatej wody. Następnie można użyć palców do pracy szybko slip off i wyrzucić Skórki papryki, gdy są one w wodzie. Zostaniesz z pięknie ugotowaną czerwoną papryką o wspaniałym kolorze. Posiekaj paprykę i dodaj je do gotującej się mieszanki bulionu kurczaka i kontynuuj gotowanie, aż zmniejszy się o połowę, o 20 protokół. W niewielkiej ilości wody uformować zawiesinę skrobi kukurydzianej i dodać do sosu z czerwonej papryki. Proces coulis w blenderze do uzyskania gładkiej konsystencji. Następnie doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Na kaszę: zagotować wodę na kaszę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Dodaj kaszę i posiekane krewetki, zmniejszyć ogień i gotować, aż kasza są miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
6
Wyjąć z ognia i wymieszać szalotki, pomidory, kolendrę, boczek i ser, i zachować przykryte w ciepłym miejscu.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
7
Dla ryb: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Obie strony czerwonego snappera posmarować solą i pieprzem oraz przyprawą Cajun. Następnie na płycie kuchennej, podgrzać trochę oleju z pestek winogron w dużej patelni saute non-stick, a kiedy zaczyna migotać, saute krewetki tylko, aż zmienią się różowe, a następnie usunąć krewetki na talerzu użytkowym. Na tej samej patelni, sear każdej strony ryby. (Po umieszczeniu fileta na patelni pozostaw go w spokoju na kilka minut, aby przyprawa gotowała się na powierzchni ryby.) Gotować na złoty kolor, następnie zakończyć w piekarniku przez kolejne 2 do 3 protokół i wyjąć go do odpoczynku na 5 do 8 protokół. (Należy uważać, aby nie przegotować ryby, ponieważ będzie ona nadal gotować nawet po wyjęciu jej z piekarnika.)
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
Lucjan CzerwonyLucjan Czerwony
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Umieść kaszę na środku talerza, a następnie umieść filet rybny na wierzchu i opryskaj coulis wokół ryby. Top z krewetkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
10
Udekoruj obficie szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia41
Magazyn